Oporretatik itzuli zara?
Tokiko gastronomia ezagutzeko aprobetxatuko zenuen, seguruenik, eta gutiziaren bat ere hartuko zenuen, ezta?
Orain, eguneroko jardunera itzuli behar dugu, eta, jasangarriagoa izan dadin, gure errezetak berritu ditugu Euskadi Gastronomikan. Hala, gure platerik eta postrerik esanguratsuenen sekretuak hurbilduko dizkizugu gure blogaren eta sare sozialen bidez.
Eta iralean gaudenez, sasoiko bi produktu batzea izango da onena, lurrak eta itsasoak oparitzen dizkigun bi altxor zoragarri, gure sukaldaritzako platerik onenetako bat prestatuz: hegaluzea tomatearekin. Errezeta erraza, arazorik gabea, osasungarria eta zaporetsua.
Baina, hasi aurretik, errezeta lantzeko produktuak apur bat hobeto ezagutuko ditugu:
Produkturik freskoenak aukeratu eta etxera eramateko, zatoz Euskadi Gastronomikan aurkituko dituzun merkatuetara eta gourmet dendetara. Aholku emango dizute horietan, onena eskura dezazun.
On egin!