Erretegiak

Arrantza-herrietan, hala nola Getarian, Orion eta Santurtzin, txingarretan erretako bisigu, erreboilo, zapo edo sardina erreen usain gosegarriak ateratzen dira parrilla ketsuetatik. Barrualdean, berriz, txuleta da erretegietan nagusi. Adituen arabera, txigortuta egon behar du bi aldeetatik, eta gorria barrutik. 

/uploads/image/275203899_casa-julian-txuleta_sm.jpg
CASA JULIAN

Erretegiak

4.4 / 5

Tolosa

/assets/frontend/images/customer/codigo_etico_icon_color.png
/uploads/image/399583773_platos-laia-verano-2019-0234_sm.jpg
LAIA

Erretegiak

4.1 / 5

Hondarribia

/uploads/image/399570354_lagunak-1_sm.jpg
LAGUNAK

Erretegiak

3.9 / 5

Zarautz

/uploads/image/1713863018_asador_borda_egastronomika_1_sm.jpeg
ASADOR BORDA

Erretegiak

Getxo

/assets/frontend/images/customer/codigo_etico_icon_color.png
/uploads/image/399771454_18881825-1542650852465731-4699227493760471402-n-portuetxe_sm.jpg
PORTUETXE

Erretegiak

4 / 5

Donostia-San Sebastián

/uploads/image/39963728_xixario-4_sm.jpg
XIXARIO

Erretegiak

Orio

/assets/frontend/images/customer/codigo_etico_icon_color.png
/uploads/image/126786606_5-hogar-del-pescador_sm.jpg
MANDANGA HOGAR DEL PESCADOR

Erretegiak

3.8 / 5

Santurtzi

/uploads/image/399712909_merluza-a-la-brasa-asador-guetaria-bilbao-2_sm.jpg
ASADOR GETARIA

Erretegiak

3.8 / 5

Bilbao

/uploads/image/275124180_casa-nicolas-txuleta_sm.jpg
CASA NICOLAS

Erretegiak

4.3 / 5

Tolosa

/assets/frontend/images/customer/codigo_etico_icon_color.png
/uploads/image/399412088_carta3-2015-1240x547-trinkete-borda_sm.jpg
TRINKETE BORDA

Erretegiak

4 / 5

Irun

/uploads/image/113692617_urkiola7_sm.jpg
ASADOR URKIOLA

Erretegiak

Beasain

/uploads/image/1739274926_lasidre_018_sm.jpg
LA SIDRE

Erretegiak

Vitoria-Gasteiz

/assets/frontend/images/customer/codigo_etico_icon_color.png