‘Antxoa Kontserba’ tailerra ontzian

Zure artisau antxoa kontserba propioa egin nahi duzu? tailer honetan kontserbatzaile bihurtzeko historia, jatorria eta teknika propioa ikasiko duzu, honela nahi bezain kontserba guztiak egin ahal izateko. Bere lanketarako beharrezko xehetasun guztiak ezagutuko dituzu, gazitze-prozesutik, garbiketa lan zehatzaren ondoren ontzietan sartu eta etxean dastatzeko izugarrizko aperitibo bihurtu arte.

  • Eraman ezazu etxera zuk zeuk egindako antxoa kontserba potea.
  • Barneratu zaitez euskal kultura gastronikoan.
  • MATER ontzi barruan gauzatzen den jarduera.
Contacto y reservas
· MATER ONTZI MUSEO EKOAKTIBOA · Bisitatu webgunea · info@mater.eus · 619814225

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Publiko guztiak
Familiak
Bikoteak
Taldeak

Kontserbak
Pintxoak
Kultura eta tradizioak
Kostaldea

Donostia

Kontsultatu
10:00 a 19:00

1h ½

Gaztelania
/
Euskara

10€ - 25€

Haurrak tarifa murriztuan