Txakolin-upategiak

Euskal txakolin tradizionalak gure kostaldeko edo haranetako itsas klimaren arrastoa du, eta fruta-usaineko eta apardun ardo hori ekoizten duten upategiek tradizioa eta teknologia uztartzen dituzte ekoizpen-prozesuetan. 


Txakolin-upategiek bisita gidatuak, dastatzeak, inguruko ibilbideak, ostatua eta abar eskaintzen dituzte. Eskaintza zabala da, aukera ematen duena ahalegin eta dedikazio handiz merezitako aintzatespena eta ospea lortu dituen ardo horren historiaren eta eboluzioaren berri izatea.

/uploads/image/127700995_sin-titulo_sm.jpg

BELDUI

Txakolin upategiak

4.15 / 5

Laudio/llodio

/uploads/image/118870670_img-0001_sm.jpg

GAINTZA

Txakolin upategiak

5 / 5

Getaria

/uploads/image/39928246_1003966-es-sw810-sh575-ct1-bodegas-virgen-de-lorea_sm.jpg

VIRGEN DE LOREA

Txakolin upategiak

4.6 / 5

Zalla

/uploads/image/1697442688_artomana_1_sm.jpg

ARTOMAÑA

Txakolin upategiak

Amurrio

/uploads/image/1686306852_gure_ahaleginak_sm.jpg

GURE AHALEGINAK

Txakolin upategiak

4.85 / 5

Urduña/orduña

/uploads/image/10883675_hiruztac_sm.jpg

HIRUZTA

Txakolin upategiak

4.2 / 5

Hondarribia