Hegalaburraren zatikatzea maiatzaren 31n, ostiralean, egin zen, 13:00etan, eta, ordutik, beste urte batez gozatu ahal izango da, Karrantzako Casa Garras jatetxean, hegalaburraren dastatze-menuaz.
Uda honetan, Karrantzako Casa Garras jatetxeak Hegalaburraren Zatikatzea eta Jardunaldi Gastronomikoen III. edizioa ospatzen du. Urtero bezala, plater bakoitzean zaporea eta produktuen kalitatea nabarmentzen diren menua eskaintzen da. Menu honen berezitasun nabarmenena hegalaburraz bere aldaera guztietan gozatzeko aukera da.
Menua ekainean, uztailean eta abuztuan egongo da eskuragarri, eta ezinbestekoa da aldez aurretik erreserbatzea esperientzia honetaz gozatzeko. Menuaren prezioa 110€ pertsonako da, eta 12 pase, postre bat, botila erdi ardo pertsonako, ura eta ogia ditu.
Erreserbatu esperientzia hau 94 680 62 80 telefonora deituz.