Añanako gatz harana eta sagardotegia

Bat egin gurekin gastronomia- eta kultura-bidaia batean, non gatza eta sagardoa protagonista bihurtzen diren. Gatz Haranean hasiko gara, 7.000 urte baino gehiagoko historia duen Añanako Gatza jasotzen den lekuan. Hemen, eguzki eta haize bidezko ekoizpen prozesu liluragarri hau ezagutzeaz gain, urre zuri hau ere dastatu ahal izango duzu, ezinbestekoa dena euskal sukaldaritza ohoretsuan. Sentitu istorioa zure oinen azpian, eta ezagutu milaka urteko gatzaga horiek inguratzen dituen biodibertsitate paregabea.Abentura sagardotegi batean jarraitzen du, non sagardo egin berriaren aromak inguratu egingo zaituen. Bisita gidatu bat egingo dugu sagardotegian zehar, sagardoa egiteko arteari buruz ikasten dugun bitartean. Sagardo desberdinak dastatuko ditugu bisitan zehar. Eta uztartze bikain hau osatzeko, sagardotegiko menu tradizionalaz gozatuko duzu: bakailao tortilla, bakailao frijitua piperrekin, txuleta parrillan eta Idiazabal gazta paregabea, dena sagardo onenarekin batera. Ez galdu euskal gastronomiaren esentzian murgiltzeko aukera paregabe hau, non Añanako gatza eta sagardoa zapore sinfonia batean batzen diren. Erreserbatu zure esperientzia eta goza ezazu euskal tradizio eta kulturaz!

Esperientzia honek, urte osoan zehar eskuragarri dagoena, malgutasuna eskaintzen du. Zure lehentasunen eta denboren arabera planifikatu dezakezu zure bisita, leku bakoitza egun desberdinetan gozatuz, hala nahi izanez gero. Erreserba egitean, esperientzia osoa ordainduko duzu, baina leku bakoitza noiz bisitatu erabakitzeko askatasuna izango duzu. Gogoratu erreserba gutxienez 72 orduko aurrerapenarekin egin behar dela esperientzia optimo bat ziurtatzeko.

Contacto y reservas

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Publiko guztiak

Sagardoa
Kultura eta tradizioak

Gipuzkoako mendietan eta haranetan
Arabako mendietan eta haranetan

Egunero

Gaztelania
/
Euskara
/
Ingelesa
/
Frantsesa

3 urtetik beherakoek doan