Klasea eta euskal janaria

Publiko guztiak

Sagardoa
Pintxoak
Kultura eta tradizioak

Euskal sukaldaritza gure herrialdeko erreferente nagusia da. Euskal errezetak famatuak dira beren zapore onagatik, elaborazio arduratsuagatik eta arreta handiz prestatzen direlako. Klase honetan, errezetarik ospetsuenetako bi prestatzen ikasiko dugu: marmitakoa eta, ondoren gozatzeko, gazta-tarta. Janari gozo-gozoa eta, gainera, zuk zeuk prestatua. 

Menua (desberdina izan daiteke merkatuko aukeraren arabera):

  • Aperitiboa
  • Marmitakoa
  • Gazta-tarta

Astelehen, asteazken eta ostiraletan, 14:00etan

Barne hartzen du:

  • Chef adituak
  • Sukaldaritza-klasea, % 100 praktikoa, gaztelaniaz
  • Bazkaria, txakolinarekin edo sagardoarekin
  • Errezetak

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Donostia

Astelehenetan
Asteazkenetan
Ostiraletan

2h

Gaztelania

+50€

Contacto y reservas
· MIMO BITE THE EXPERIENCE SAN SEBASTIAN · Bisitatu webgunea · info@mimo.eus · 943 062 018