Mahastia bisitatu eta produktuak dastatu

Iristen zaretenean, eraikinaren terrazan elkartuko gara, eta, handik, upategiaren historia azalduko dizuegu, inguratzen duen paisaia, inguruko herrietako pasadizo batzuekin.

Ondoren, upeltegiaren barrualdera joango gara, gure txakolina nola ekoizten dugun eta horretarako erabiltzen ditugun sistema bereziak azaltzeko. Amaitzeko, gure ardo ezberdinen dastaketa eta aperitibo on bat egingo dugu.

Contacto y reservas
· HIKA TXAKOLINDEGIA · Bisitatu webgunea · reservas@hikabodega.com · 943 142 709

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Publiko guztiak
Familiak
Bikoteak
Taldeak

Ardoa - Txakolina

Gipuzkoako mendietan eta haranetan

Egunero
Urte osoan
13:00
/
13:30

1h ½

Gaztelania
/
Euskara
/
Ingelesa
/
Frantsesa

+50€