Sukaldariburua upategian

Ezinezkoa da gastronomiaren mundua ardoaren mundutik bereiztea. Esperientzia horretan, sukaldaribururik onenak izaten ahaleginduko gara, profesional baten eskutik. Upategiko menu tipiko bat nola prestatu eta dastatu irakatsiko dio horrek taldeari, eta, une horretan, Errioxako ardo on batekin laguntzea besterik ez da falta izango. Uztartze ezin hobea!

Sartuta daude:

  • Bisita gidatua, upategiko txoko guztiak ezagutzeko.
  • Upategian, kopa eskuan, ardo bat dastatzea.
  • Upategiko menu tipikoa egitea.
  • Bazkaria.


Iraupena (gutxi gorabehera): 4 ordu.

Prezioa: 185 €-tik aurrera pertsonako.

Gehienez 12 pertsonako taldea. Beste kasu batzuetarako, galdetu.

Contacto y reservas

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Taldeak

Ardoa - Txakolina

Arabako Errioxan

Egunero
12:00

4 h

Gaztelania
/
Ingelesa