Esperientzia enogastronomikoa Hiruzta Txakolindegian

Esperientzia honetan, gure txakolin adierazgarrienak neurrira egindako aperitibo batekin elkartzen ditugu. Lurreko, itsasoko eta baratzeko bertako produktuekin egindako 6 pintxo. Esperientzia honetan, gainera, upeltegiaren eta txakolinaren jatorriaren historia ezagutuko duzu.

Asteazkenetik igandera eta jaiegunetan. Aurretik erreserbatu behar da. Goizez. Ordutegia Kontsultatu.

Contacto y reservas

Irudi bidezko aperitiboa, goza dezakezun esperientzia dastatzeko

Bikoteak
Taldeak

Ardoa - Txakolina
Pintxoak
Kultura eta tradizioak

Gipuzkoako euskal kostaldean

Asteazkenetan
Ostegunetan
Ostiraletan
Larunbatetan
Igandeetan
Urte osoan
Kontsultatu

1h ½

Gaztelania
/
Euskara
/
Ingelesa
/
Frantsesa

25€ - 50€